top of page
HOME

VREI SĂ FII ȘI TU UNUL DINTRE
PRACTICANȚII RESTART CAMP?

vrei să

CONTRIBUI CU EXPERTIZA PE CARE O AI DEJA?

3_edited_edited.jpg
Ai deja o expertiză care crezi că ar putea fi valoroasă echipei și creșterii acestuia? Poți face voluntariat în cadrul proiectului alături de alți 50 de profesioniști din arii diverse!

Te așteptăm să ne lași un mesaj scurt cu motivația alăturării în proiect, CV-ul tău sau link-ul de Likedin atașat și rolul în care te vezi. Colegii noștri vor reveni la tine în căteva zile și vă veți auzi la telefon să puneți țara la cale. :)
Vino alături de noi să ajutăm mii de români din țară și din afară să aibă un viitor cu mai multe șanse.
DU-MĂ LA ROLURI

vrei să

PRACTICI

O NOUĂ EXPERTIZĂ?

4.png
Vrei să afli cum poți deveni și tu practicant al unei noi meserii prin #PracticaProfesionala? Dacă ai 2-3 ore pe săptămână, după program, și vrei să înveți lucrând remote, te așteptăm!

Vino la unul dintre cursurile de la modulul 1 și vei putea să afli, la finalul sesiunii, cum poți deveni și tu practicant al uneia dintre următoarele specializări din program și să îți adaugi experiența în CV când aplici pentru jobul la care visezi de mult timp. :)
 
VREI SĂ ADAUGI EXPERIENȚĂ ÎN CV?
Restart Camp este un proiect național de implicare socială care, în acest moment, are o echipă de peste 50 de voluntari profesioniști cu expertize diverse și câteva mii de oameni care s-au înscris să învețe competențe noi, din mai 2019 și până în prezent.

Proiectul a fost creat pentru perioada COVID-19, în care atât angajații, cât și proprietarii de afaceri, au bugete din ce în ce mai mici sau chiar lipsă, însă au nevoie să învețe noi competențe pentru a se adapta pieței.

Vino să construiești cu noi un proiect care oferă șanse pentru un viitor mai bun câtorva mii de oameni și, în același timp, și pentru tine!

CE SPUN
CÂȚIVA DINTRE
PRACTICANȚII NOȘTRI

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să faci parte dintr-o comunitate veselă, alături de care să poți „muta munții din loc”? Una care te poate ajuta să-ți depășești limitele?

O comunitate implicată și dornică de a-ți oferi cunoștintele și suportul de care ai nevoie, pentru a te putea dezvolta în direcția dorită?

Interviu cu:

Diana Cordun (Junior Designer)

Credit:
Diana Cordun (editare & montare video)
Iuliana Panduru (intervievator & Coordonare proiecte video)
bottom of page