top of page
transparent

Vrei să vezi și celelalte roluri?

Ai achiziționat deja modulul de practică?

Vrei să achiziționezi acum și să îți asiguri locul la următoarea serie?

Partnerships Specialist

Cât timp vei aloca o dată ce ai intrat în program

Va fi nevoie să contribui cu minim 3-4 ore pe săptămână. 2 dintre aceste ore vor fi dedicate ședințelor cu echipa, care au loc seara (de la ora 18:00 sau 19:00, în funcție de echipa în care vei intra). Iar celelalte ore vor fi, cel mai probabil, dedicate task-urilor pe care ți le vei aloca pentru dezvoltarea proiectului. Așa că înainte de a aplica pentru acest rol, gândește-te serios dacă ai acest timp la dispoziție.

Ce vei face în acest rol

(parteneriate cu comunități online)

- Vei elabora o analiză de piață cu comunitățile de studenți, ONG-urile care au aceleași valori ca Restart Camp, comunități de mame, comunități financiare pentru tineri, atât pe website-urile lor, cât și ca grupuri de Facebook;
- Vei identifica comunitățile menționate și vei elabora o bază de date cu potențiali parteneri (baza de date trebuie să conțină numele, mărimea comunității, date de contact);
- Vei contacta pontențialii parteneri, conform pașilor din procedura de Parteneriate Restart Camp;
- Vei răspunde prompt la emailurile desemnate pentru Parteneriate (maxim 48h);
- Vei verifica periodic noutățile de pe site-ul Restart Camp, astfel încât abordarea partenerilor să fie în concordanță cu informațiile de pe site;
- Vei informa Project Managerul despre o întalnire online cu un potențial partener și pregătirea ședinței;
- Vei transmite lunar către parteneri emailul de reamintire transmitere machetă +text pentru publicare;
- Vei informa partenerii despre planificarea postării fiecăruia, pentru luna ce urmează;
- Vei respecta valorile și comportamentele necesare îndeplinii rolului.

Ce obții dacă vii alături de noi

 • Ai alături un mentor cu experiență, cinci zile pe săptămână. Ești îndrumat cu răbdare, pentru a învăța ceea ce îți dorești în domeniul ales de tine.

 • Ai la dispoziție 6 luni de formare profesională, în rolul ales de tine, timp în care vei dobândi competențe și abilități noi, care să-ți crească valoarea profesională pe piață.

 • Ai training și acces la programe și aplicații actuale: platforme de programare a postărilor în Social Media - de la multiple canale (Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, TikTok, Telegram), la platforme de editare web, Online Store, Editare grafică și Video. Te vom ajuta să le înveți pe toate și vom avea răbdare cu tine.

 • Primești recomandări de la colegii și managerii tăi, pe care le poți adăuga în CV și pe profilul personal de Linkedin, dacă vrei să le folosești pentru un nou job, care să garanteze cunoștințele, experiența și competențele dobândite în cadrul proiectului.

 • Vei primi o scrisoare de practică pentru perioada în care ai profesat în rolul ales, pe care o poți adăuga la CV.

 • După 6 săptămâni în care ești activ în program, vei avea vizibilitate în fața angajatorilor sau a potențialilor clienți prin: prezență pe site-ul proiectului, dar și prin promovarea evoluției tale în acest proiect pe canalele de social media Restart Camp, cu informații despre realizările și rolul tău în Restart Camp.

 • După o perioadă, ai ocazia să încerci și un rol de coordonare a unui proiect intern, dacă vei dovedi că ai abilitățile necesare și se aliniază cu obiectivele tale profesionale / cu ceea ce vrei să introduci în CV.

 • Poți participa la orice ședință își dorești, indiferent de echipa din care faci parte, pentru posibilitatea de a te dezvolta și pe alte alte arii de expertiză.

 • Poți adăuga experiență în plus în CV pe perioada de practică, dacă ai nevoie de continuitate în fața angajatorilor sau îți dorești o reconversie profesională.

 • Primești o scrisoare de practică ca dovadă a perioadei de profesare

 • Poți cere ajutor colegilor, dacă îți cauți un nou job.

Regulile și modul de lucru împreună

Lucru la distanță, de acasă, în timpul liber

Vei lucra în echipe, dar de acasă, online. Numărul de ore pe săptămână este ales de tine, în funcție de timpul disponibil. Important este să contribui cu minim 2 ore pe săptămână, în afară de participarea la meeting-ul săptămânal al echipei tale și la cel general.

Cum vei lucra cu colegii tăi

 • Alegi ce dorești să faci și comunici colegilor în meeting;

 • Comunici, de asemenea, până la ce deadline poți să faci (de obicei se stabilesc task-uri pe perioada unei săptămâni, astfel încât să poți, împreună cu colegii tăi, să îl analizezi la următorul meeting);

 • Faci task-ul (care poate fi unul pentru tine singur sau unul care necesită a fie făcut în echipă);

 • Anunți din timp dacă nu mai poți să atingi un deadline, dai un nou deadline sau ceri ajutorul colegilor să îl preia ei dacă e nevoie de rezolvare urgentă.

 • Vei putea oricând să iei o pauză sau să închei colaborarea cu noi, atâta timp cât lași lucrurile în ordine și un coleg ca back-up. La intrarea în pauză vei lăsa coordonatorului tău lui un raport de activitate, care include task-urile recurente și task-urile începute (dar neterminate)

Ce ne dorim de la tine

Autonomie:

 • Nu aștepți să te întrebe cineva dacă ai făcut task-ul, dacă ai întâmpinat probleme.

 • Cauți activ soluții proprii sau de la colegi.

Respect:

 • Ții cont atunci când alți colegi din echipă depind de tine în a-și realiza task-urile.

 • Ții comunicarea deschisă, indiferent ce se întamplă. Anunți înainte de întâlnirile la care nu poți să vii, nu după începerea acestora. Anunți atunci când intri în pauză, chiar și de 2 zile si anunți când revii și ți-ai început activitatea.

 • Prezență activă la ședințele echipelor (nu se fac alte activități în timpul meetingurilor și se va ține camera pornită, să se poată vedea colegii între ei).

 • Nu vei ascunde / minți legat de nimic, ci vei lucra la standarde înalte, indiferent câte task-uri și cât timp decizi să îți aloci.

Profesionalism & asumare:

 • Respecți deadline-urile comunicate de tine pentru îndeplinirea sarcinilor conform rolului tău.

 • La constatarea unei nereușite, îți vei asuma rezultatul și îl vei comunica echipei fără explicații suplimentare sau scuze. De asemenea, vei face o analiză și vei comunica și o soluție pentru a nu se mai întâmpla încă o dată, în viitor.

Egalitate:

 • Asculți și respecți părerile colegilor, chiar dacă sunt diferite de ale tale sau nu sunt aplicabile, fără a avea atitudine de superioritate sau intoleranță.

 • Indiferent de experiența ta anterioară sau cea de aici (rol, statut, vechime etc.) vei fi tratat in mod egal de toată lumea și la fel vei face si tu cu ceilalți colegi. Nimeni nu va avea tratament preferențial.

 • Oricine are șanse egale pentru a avea un rol în Restart Camp în funcție de competențe, nu de alte criterii (ex.: vârstă, etnie, gen, handicap, orientare sexuală etc.)

Vrei să vezi lista întreagă de reguli? Click aici

Vrei să vezi și celelalte roluri?

Ai achiziționat deja modulul de practică?

Vrei să achiziționezi acum și să îți asiguri locul la următoarea serie?

bottom of page