top of page
up learning store

Consultanta individuala: Organizare evenimente online si offline

117
365LEI
În stoc
1
Detalii produs

1 oră de consultanță individuală cu Alina Anghel - Organizare Evenimente online și offline

Pentru ce o recomandăm: Alegerea și obținerea de speakeri, sponsori, furnizori (catering, locații, aplicații tehnologie, echipamente, filmare / fotografiere etc.). Găsirea colaboratorilor fără buget - negocierea contractelor de Barter (schimb de servicii). Crearea unui sistem replicabil de promovare și organizare, de la un eveniment la altul. Folosirea Social Media la capacitate maximă pentru viralizarea evenimentului și pentru asigurarea unui număr minim de înscriși, fără buget. Materiale de promovare și atragerea ambasadorilor pentru promovarea evenimentului tău. Cererea și strângerea testimonialelor relevante, crearea paginii de eveniment, utilizarea funcționalităților de video-conferință (în cazul evenimentelor online) etc. Comunicare Corporate, Relația cu presa, Parteneriate media, Strategie de comunicare, Social Media, Copywrinting, Organizare evenimente. Marketing, Copywrinting, Vânzări, Employer Branding. Strategie pentru creșterea și reținerea unui număr mai mare de clienți, o identitate clară a business-ului și a produselor, crearea textelor pentru realizarea website-ului, crearea imaginilor și a textelor pentru promovarea prin social media etc.

Durată: 1 oră

Canalul de comunicare: Zoom (conferința video cu opțiunea share screen la nevoie)

Consultant: Alina Anghel

Vrei discount?

Achiziționează mai multe ore! Poți opta pentru:

  • 2 ore (cu un discount de 20%) - click aici
  • 4 ore (cu discount de 30%) - click aici
  • 10 ore aici (cu discount de 40%) - click aici

După achiziționarea pachetului de consultanță, veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri, in termen de 48 de ore. Dacă doriți să stabiliți o programare imediat după achiziționarea pachetului, vă rugăm să ne contactați direct prin e-mail, la echipa.restartcamp@gmail.com.

Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.pngAI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE? 

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la același număr.


 

bottom of page