top of page

Item List

Placeholder Image

This is a Title 03

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

Read More
Anchor 1

ești

CANDIDAT

sau

ANGAJAT?

Vocalist in Curls

Cum ar fi să ai o nouă experiență în CV când aplici la jobul dorit?

ești

ANTREPRENOR

sau

FREELANCER?

Smiling Man

Cum ar fi să ai un teren de testare și antrenament pentru business-ul tău?

CE ESTE RESTART CAMP?

Încă trăim realitatea unei piețe paradoxale: Recrutori care cer experiență de la candidații care vor să înceapă o nouă carieră sau să facă o reconversie profesională și, în același timp, nevoia externalizării expertizelor multiple necesare unui antreprenor sau freelancer la început de drum. Astfel că angajații se găsesc într-o prelungire inoportună a procesului de căutare, iar antreprenorii sunt nevoiți să plătească un preț mare în bani și resurse pentru a porni un business care poate sau nu să returneze investiția.

 

Restart Camp este o soluție, o alternativă concretă care te ajută să economisești timp și bani, în timp ce dobândești cunoștințe extinse, teoretice și, mai ales, practice, în domenii la care până acum nu ai avut acces, dar pe care acum, în această perioadă, ești forțat de împrejurări să le stăpânești. 

În Restart Camp oricine poate să învețe o nouă meserie digitală, conformă cu actualitatea pieței muncii, în numai câteva zile de training și să capete experiență practicând timp de 6 luni noile competențe, în timpul liber, de acasă, prin practică profesională, într-o comunitate de profesioniști online. Astfel că poate să își adauge în CV o experiență reală, obținută în proiecte reale, alături de profesioniști cu experiență și să testeze potrivirea dintre dorințele și așteptările personale și ceea ce înseamnă practicarea meseriei alese. Iar pentru antreprenori, oferă un teren de antrenament și testare pentru business-ul lor. Și toate acestea alături de expunerea publică a reușitelor lor în fața angajatorilor /  potențialilor clienți și colaboratori din comunitățile unde fac practicarea noii specializări.

AICI E ȘI POVESTEA TA?

ești

CANDIDAT

sau

ANGAJAT?

Girl Time

Maria este la început de drum...

 

și are nevoie de o experiență relevantă în CV pentru ce își dorește să profeseze

Happy Artist

Gabriela dorește să afle dacă i se potrivește o nouă meserie...

fără să fie nevoită să părăsească locul actual de muncă

Man

Vasi își dorește să facă o schimbare în carieră...

însă nu știe de unde să înceapă

 

Tattooed Man

Cristi are nevoie de continuitate în CV...

pentru că este într-o pauză nedorită în această perioadă

Blond Woman

Ionela își dorește să își păstreze locul actual de muncă...

și să capete noi competențe pentru a deveni mai valoroasă pentru angajatorul actual

Man with Beard

Andrei vrea să testeze o nouă specializare...

și să o ia de la capăt 

într-un nou domeniu

ești

ANTREPRENOR

sau

FREELANCER?

Happy Man

Paul vrea să pornească o afacere...

 

dar nu știe ce are nevoie să învețe și ce trebuie să testeze înainte de a face acest pas

Serious Man

Răzvan nu mai vrea să piardă timp și bani...

cu experimente pe propriul business. Vrea soluții pe care să le aplice imediat

Happy Woman

Silvia are nevoie să își dezvolte afacerea...

dar nu știe ce mai funcționează și ce nu în această perioadă

POVESTEA PROGRAMULUI

Alina Anghel și Dora Brăhaiță s-au cunoscut în cadrul unui proiect de practică profesională, cu doar câteva luni înainte de începerea pandemiei. Intervalul de timp care a urmat a adus schimbări profesionale neașteptate în viața amândurora.

 

După ani de experiență în Managementul Resurselor Umane, Dora a intrat în șomaj tehnic, riscând să ajungă din postura de angajat în cea de candidat pe piața muncii, similar multor români la vremea respectivă. În același timp, Alina era în poziția de antreprenor, cu toate business-urile în pericol, deoarece aparțineau unei industrii ieșite din focus în perioada pandemiei - Employer Branding.

 

Acela a fost momentul în care Dora și Alina au început să discute tot mai serios despre ceea ce se întâmpla pe piața muncii și de business din România, primind feedback de la oameni care se confruntau cu situații similare și cereau ajutor. Împreună au creat proiectul RESTART CAMP, venind în întâmpinarea celor care se aflau într-un moment de cumpănă profesională sau într-un impas cu propriul business, ajutându-i să-și recapete încrederea în sine că pot realiza lucruri pe care anterior nu le credeau posibile, devenind mai atractivi pentru angajatori, învățând competențe profesionale în meseriile prezentului și ajutându-i să își stabilizeze business-urile.

 

Restart Camp a fost gândit ca un teren de antrenament și testare, cu un index complex de cursuri și experiențe practice menite să familiarizeze pe ORICINE cu domenii certe de actualitatea pieței muncii și de business. Mai mult, într-o eră a învățării pasive, cu cursuri video înregistrate, în care nu poți interacționa prea mult cu cei de la care vrei să preiei cunoștințe, aduce metode de învățare interactive, alături de mentori care trăiesc ceea ce predau și cu care oricine poate învăța mai departe în practică reală, nesimulată, de acasă, în timpul liber.

 

Proiectul a luat naștere pe 28 mai 2020, iar de atunci a impactat mii de români din țară și de peste granițe.
 

CUM TE ALĂTURI PROGRAMULUI

ÎN CE CREDEM

MESAJ DE LA FONDATORI

Dora Brăhaița

Co-Fondator Restart Camp

”Pot să mărturisesc că eu însămi am trecut printr-o situație incertă când, înainte să demarăm proiectul, în mai 2020, piața muncii era plină de nesiguranță iar eu eram în șomaj tehnic. Acest proiect aduce posibilitatea de practicare pentru cei ce au nevoie să adauge experiență în CV, să fie mai atractivi în fața angajatorilor viitori sau chiar a celor actuali.

 

Dora

Alina Anghel

Co-Fondator Restart Camp

”Și eu ca antreprenor am trecut prin momente de cumpănă înainte să demarăm acest program, când toate business-urile mele făceau proiecte care nu mai erau necesare în piață la momentul respectiv. Am creat acest program pentru antreprenorii și freelancerii care au nevoie de un teren de învățare, antrenament și de testare, astfel încât să nu fii nevoit să faci experimente pe business-ul propriu.”

Alina

bottom of page