top of page

WEBINAR

Recrutare și selecție pentru începători (bazele HR)

JOI

2 noiembrie

18:30-20:00

FORMA FINALA - Pop Up Webinar (1).png

ÎNSCRIE-TE DACĂ ESTE CE AI NEVOIE PENTRU TRASEUL TĂU PROFESIONAL:

Ți-am pregătit o sesiune online, pe Zoom, în direct cu unul dintre experții noștri care îți va sta la dispoziție să te învețe și să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai despre începerea unei noi cariere în HR - Recrutare și Selecție și toate joburile din acest domeniu. De asemenea, vei afla cum poți face practică profesională în timpul tău liber, după program, de acasă, online și cum o vei putea folosi pentru a avea un avantaj în fața angajatorilor. Deci pregătește toate acele întrebări la care nu ai găsit pe cine să întrebi până acum pentru că acum ai ocazia să găsești răspunsurile la ele! Ne vedem la webinar!

Iulia Lăzărică

DESPRE EXPERTUL CARE PREDĂ ȘI ÎȚI RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI:

Iulia Lăzărică

Trainer și consultant

Recrutare, consultanță în carieră

Specialist în recrutare și resurse umane cu o experiență de peste 9 ani, vine cu experiență din recrutarea internă dar și cea de agenție, cu focus pe căutarea proactivă și hunting, pentru poziții tehnice și non tehnice. Recent a fondat și o companie pentru a oferi servicii profesionale de resurse umane, recrutare, consultanță și consiliere pentru începători precum și profesioniști în domeniu. Îi place să interacționeze cu comunitatea de profesioniști în HR și să conecteze companiile cu candidații, contribuind astfel la dinamica lor de creștere și dezvoltare profesională.

AI NEVOIE DE
AJUTOR?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte sau după înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la același număr.

bottom of page