top of page
HOME
PROGRAM DE PRACTICA VIVIANA SANDOR.jpg

ești

CANDIDAT

sau

ANGAJAT?

Vrei un restart într-un domeniu diferit, dar angajatorii caută experiență în CV-ul tău? Ai nevoie să înveți repede cum să îți crești business-ul? Acum ai RESTART CAMP (traininguri + 6 luni de experiență) în marketing, social media, vânzări, construire website, HR, Brand de angajator și personal.

Cum ar fi să ai o nouă experiență în CV când aplici la jobul dorit?

ești

ANTREPRENOR

sau

FREELANCER?

Vrei un restart într-un domeniu diferit, dar angajatorii caută experiență în CV-ul tău? Ai nevoie să înveți repede cum să îți crești business-ul? Acum ai RESTART CAMP (traininguri + 6 luni de experiență) în marketing, social media, vânzări, construire website, HR, Brand de angajator și personal.

Cum ar fi să ai un teren de testare și antrenament pentru business-ul tău?

În Restart Camp oricine poate să învețe o nouă meserie digitală, conformă cu actualitatea pieței muncii, în doar 6 luni de la intrarea în program, prin:

  • 2 zile de training

  • 6 luni de practică asistată în task-uri reale, nesimulate, astfel încât să îți poți crea un portofoliu real de proiecte la care ai lucrat.

  • mentori cu experiență la dispoziția ta 5 zile pe săptămână pe tot parcursul programului

Astfel că vei putea să îți adaugi în CV, imediat ce intri in program, o experiență reală, obținută în proiecte reale, alături de profesioniști cu experiență.

 

Programul este gândit și pentru cei care nu vor să renunțe la jobul actual sau cei care își doresc să vadă dacă li se potriveșe această nouă meserie și, tocmai de aceea, vei lucra seara, după program, în timpul liber, online și de acasă.

Pot intra in program, de asemenea, și antreprenorii în primii ani de business, pentru care proiectul le permite să aibă un teren de antrenament și testare pentru business-ul lor.

CE VEI AVEA
CU TERMEN NELIMITAT
(”FOR LIFE”)
53.png

Program de Practica

TITLUL PROGRAMULUI DE PRACTICA

Despre program

Descrierea Programului. Trăim într-o piață a muncii paradoxale: Piața este plină de cursuri care îți ”garantează” că vei putea începe o meserie la absolvirea lor, dar, în același timp, realitatea este că angajatorii cer experiență de la candidații care vor să înceapă o nouă carieră sau să facă o reconversie profesională.

Mentor: Alina Anghel

Rezumat despre Mentor. Trăim într-o piață a muncii paradoxale: Piața este plină de cursuri care îți ”garantează” că vei putea începe o meserie la absolvirea lor, dar, în același timp, realitatea este că angajatorii cer experiență de la candidații care vor să înceapă o nouă carieră sau să facă o reconversie profesională.

Alina%20Anghel_edited_edited.jpg

Reguli de Practica

  1. Trăim într-o piață a muncii paradoxale: Piața este plină de la candidații care vor să înceapă o nouă carieră sau să facă o reconversie profesională.

  2. Astfel că am creat acest program ca o soluție concretă, care ajută la depășirea acestui handicap pe care îl are oricine la început de drum!

  3. Iată cum intrarea în acest proiect poate să îți crească semnificativ șansele să obții un job în domeniul dorit de tine, în doar 6 luni!

VOCEA ABSOLVENȚILOR

VOCEA ABSOLVENTILOR

Despre absolventii programului

Descrierea Introductiva despre absolventii Programului. Trăim într-o piață a muncii paradoxale: Piața este plină de cursuri care îți ”garantează” că vei putea începe o meserie la absolvirea lor, dar, în același timp, realitatea este că angajatorii cer experiență de la candidații care vor să înceapă o nouă carieră sau să facă o reconversie profesională.

Signing Contract

FAQ

FAQ

POATE ASTA E POVESTEA TA...

PENTRU CE TIPURI DE JOBURI
TE VOM PREGĂTI

Pentru tine am creat TABĂRA ONLINE RESTART CAMP

Specializările pe care le poate oricine profesa sunt:

HR - Recrutare & Selecție, Employer Branding (Imagine de angajator), Marketing și Copywriting. Design Grafic - UX & UI (User Experience și User Interface), Montaj Video, Social Media (Strategie de vânzare & Copywriting).

CARE SUNT CONDIȚIILE PENTRU
INTRAREA ÎN PROGRAM?
Vezi aici pașii și condițiile de înscriere în programul nostru pentru a te pregăti profesional în noua ta carieră dorită!
Dă click pe butonul de mai jos!

VOCEA ABSOLVENȚILOR

testimonial preluat de pe pagina de Facebook Restart Camp

12.png

Ion Oana

Restart Camp ofera ceva unic si anume posibilitatea nu doar de a invata ceva nou ci si de a lucra concret, a aplica partea teoretica. Astfel poti intelege daca ti se potriveste acel job si mai ales poti trece ca experienta in CV, pentru a fi atractiv ca si candidat pentru angajatori.
Recomand cu incredere.

bottom of page