top of page

Vreau să mă mărit cu Brad Pitt (partea 2)
Mi se întâmplă destul de des să văd owneri de business sau antreprenori la început de drum care se uită la ce face concurența.


Greșeala se întâmplă în felul următor: dacă mergem tot pe tipologia ”îmi caut soț” (vezi episodul 1 aici), dacă eu mă duc la Brad Pitt și o să îi zic ”Vreau să fii soțul meu”, Brad Pitt o să îmi zică ”Eu am deja soție. De ce aș veni la cineva nou?”. Și eu o să îi spun ”Uite, eu sunt frumoasă” și o ză zică ”Și soția mea e frumoasă. O să îi zic ”Sunt deșteaptă” și o să îmi zică ”Și soția mea e deșteaptă.” O să îi zic ”Știu să fac sarmale” și el o să zică ”Și soția mea știe să facă sarmale”. Și prin urmare de ce ar pleca Brad Pitt de lângă soția lui care oferă fix aceleași lucruri și care are aceeași imagine pe care aș avea-o și eu.


Prin urmare nu vreau să imit concurența pentru că NU o să obțin clienți dacă o imit. Ei vor rămâne la concurența mea. Vreau să am ceva unic și să aflu ce și-ar dori clienții care sunt la concurență, astfel încât să poată veni la mine. Ce și-ar dori în plus sau diferit sau care sunt alți clienți care nu sunt deja ”luați”, care s-ar uita la lucrurile acelea la mine.


O să mă bucur dacă ați rămas în minte ori cu povestea cu #BradPitt, ori cu ideea de Marketing. Sper că această analogie să vă ajute.

Sunt Alina Anghel, trainerul vostru de la @Restart Camp și sper că v-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă aveți nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le puteți pune în practică chiar de a doua zi, vă aștept online la cursul gratuit din seria #RestartCamp ”Introducere în Marketing și Vânzări”. Vedeți în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrieți-vă de acum. Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Comentarios


bottom of page