top of page

Te-ai gândit și la călătoria clienților tăi?E perioada vacanțelor și acum pare că ne gândim doar la locuri frumoase și la călătorii, însă te invit să te gândești și la călătoria clienților tăi.

Nu toți cei care te verifică online vor verifica magazinele fizice. Nu toți cei care văd vitrina magazinului tău vor intra înăuntru și nu toți cei care vor intra vor iniția conversații cu personalul din magazin și nu toți cei care vor vorbi cu angajații tăi vor și cumpăra. Ai garanția că vei pierde un procent din potențialii clienți în fiecare etapă, daca nu vei avea grijă.

Te invit să te gândești la această călătorie, să te gândești la ce ai putea să faci astfel încât să fie una nu doar plăcută, dar și utilă pentru potențialul tău client.


Sunt Alina Anghel, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză de astăzi. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică de a două zi, te aștept online la cursul gratuit din seria Restrat Camp, Introducere în Marketing și Vânzări.

Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te acum! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

bottom of page