top of page

Slavă Domnului că există clienți vechiNu-i așa că începi să fii mai credincios când ai nevoie de mai mulți clienți? Unde să îi mai găsești?... De fapt, nu ai nevoie de clienți, nu-i așa? Ai nevoie de vânzări.

Am O VESTE BUNĂ: secretul e fix la clienții... vechi. Da, ai citit bine!

Mai jos ai 3 METODE pentru să îți ÎMBUNĂTĂȚEȘTI VÂNZĂRILE prin clienții vechi:

  1. Un studiu realizat de Marketing Metrics a constatat că probabilitatea de conversie a clienților existenți este de60%, în timp ce a noilor cumpărători este de numai 5% până la 20%. În plus, cercetările au arătat că acei clienți care cumpără repetitiv cheltuie de fapt cu 33% mai mult decât cei noi. Așa că te sfătuiesc să creezi o strategie de reactivare a clienților vechi.

  2. Ce mai poți face cu clienții vechi? Poți primi #SfantulFeedback! Ce faci cu el? Aplici ce zic ei să îmbunătățești. Afli de ce au venit la tine și nu s-au dus la concurență și uite-așa știi ce e important pentru ei și AR TREBUI SĂ COMUNICI. O să afli si cum văd ei produsul, la ce le folosește. O să fii surprins când o să întrebi cum îl folosesc.

  3. Ei sun cei mai buni ambasadori - poți face un concurs prin care să spună mai departe despre tine sau chiar să te promoveze în social media. Câți prieteni are un client al tău pe Facebook care ar putea să vadă postarea lui despre produsul tău?

Sunt Alina Anghel, trainerul tău de la Restart Camp și, dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică de a doua zi, te aștept la acest #CursGratuitOnline din seria #RestartCamp: Introducere în Marketing & Vânzări. Înscrie-te acumgăsești pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Comentários


bottom of page