top of page

Secțiunea din CV care îți poate spune de ce este capabil un candidat
Știi care este secțiunea din CV care îți poate spune de ce este capabil un candidat, chiar înainte de a-l pune la treabă în compania ta?


Una dintre cele mai importante secțiuni în CV este cea de 👉Competente & Abilitați👈. Cu toate astea, este și cea mai "ignorată" sau peste care trece foarte repede, atât candidatul, cât și recruiterul.

#Candidatul e obișnuit să copieze de pe internet o înșiruire de informații standard (comunicativ, spirit de inițiativă, deschis spre a învață lucruri noi, abilitatea de a lucra sub presiune, flexibilitate etc), iar recruiterul știe în mare #ComportamentulCandidatului și nu insistă mai mult.


👉Ca #recruiter, învață să te folosești la maxim de tot ce scrie în această secțiune, pentru a proba direct cu candidatul din fața ta, câteva dintre #competentele care contează, pentru jobul pe care vrei să-l angajezi în companie.


Sunt Dora Brahaița, trainerul tău de la Restart Camp și daca vrei să înveți tehnici prin care să verifici daca informațiile dintr-un #CV sunt adevărate, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp – Introducere în HR (Recrutare & Selecție) și Employer Branding, care va avea loc curând

Da LIKE și Follow și ne revedem data viitoare

______________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Commentaires


bottom of page