top of page

Prezența ca angajator acolo unde contează și așa cum trebuie


De câte ori ai fost dezamăgit de răspunsul candidaților la întrebarea: Ce știi despre compania noastră?


Probabil tot de atâtea ori ai căzut în capcana de a cataloga #candidatul ca fiind “nepregătit” sau chiar de a-l descalifica din cursa pentru #jobul de care era interesat.


👉Nu taxa înainte de a analiza, mai ales dacă constați cel puțin una din situațiile următoare:

🕳informația din #SocialMedia sau de pe #SiteulCompaniei nu este actualizată; 🕳postezi rar pe pagina de #Facebook a companiei (de Paște, de Crăciun și când ai un anunț de recrutare); 🕳nu ești interesat să fii prezent la #evenimentele din orașul, regiunea sau industria ta; 🕳nu dai importantă #AmbasadorilorDeBrand si miturilor din piață despre companie.


Când candidații nu știu despre compania ta ce și cât te aștepți, NU sunt neapărat ei vinovați.

👉Intreabă-te, ca angajator: ai fost sub ochii lor, acolo unde contează și așa cum trebuie?

Sunt Dora Brahaita, trainerul tău de la Restart Camp, și dacă vrei sa afli ce taxezi și ce nu la #InterviulDeAngajareîn raport cu #BrandulDeAngajator, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp Bazele HR (recrutare & selecție) și Employer Branding, care va avea loc curând.


Află în descriere linkul unde iți poți rezerva și tu un loc la sesiunea următoare. Dă like și follow și ne vedem data viitoare!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comentarios


bottom of page