top of page

Pe Ana o îngrijorează securitatea datelor personale
Ana a început să aplice la diferite roluri care o interesează, însă este confuză și nu înțelege de ce unele companii îi cer adresa de acasă sau este întrebată despre cazier, spre exemplu, încă din etapa de dinainte de ofertare.


😫 Nu de puține ori solicitările de acest fel au făcut-o se renunțe, având un feeling că angajatorii care fac asta sunt neserioși. A întrebat prietenii și unii îi spun că e ok, iar alții că nu. Ea este conștientă că îi scad șansele de a fi chemată la interviuri dacă refuză să dea unele date.


😁Noroc că Ana a văzut cursul GRATUIT despre #InformationSecurity și #GDPR de la Restart Camp. Ea s-a înscris la curs și acum are șansa să pună întrebări și să afle ce se întâmplă cu date ei personale și cum le poate proteja.


Ești și tu într-o situație similară, când nu ai siguranța că informațiile cerute de un angajator sunt într-adevăr necesare? ➡️Vino la #CURSULGRATUIT - Bazele GDPR și Securitatea Informației, Modulul I.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline#RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

bottom of page