top of page

Păstrarea confidențialității destinatarilor la comunicarea în masă


În cadrul orelor de consultanță ofer recomandări privind modul de acțiune în diferite situații care presupun prelucrarea de date cu caracter personal.


Potrivit GDPR, datele cu caracter personal ar trebui prelucrate într-un mod care să asigure securitatea și confidențialitatea acestora, inclusiv în scopul prevenirii accesului neautorizat la acestea sau utilizării neautorizate a datelor cu caracter personal și a echipamentului utilizat pentru prelucrare.


Astfel, recomand ca, în cazul în care un mesaj electronic este trimis de către o organizație la un anumit număr de adrese de e-mail din afara organizației, acest lucru să fie făcut utilizând câmpul BCC (Blind Carbon Copy). Acest lucru este deosebit de important atunci când trimiterea e-mail-urilor se efectuează la adrese de e-mail personale ale destinatarilor. Utilizând câmpul BCC pentru corespondența în masă se previne divulgarea inutilă a tuturor adreselor de e-mail ale destinatarilor către alți destinatari.


Sunt Oana Stancu, consultant la Restart-Camp și dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, l-ai găsit!

Dă click aici 👉👉👉 www.restart-camp.com/learning-store/consultanta-individuala-GDPR-si-Securitatea-Informatiei-p274231887 și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvăm împreună problemele pe care le ai la job sau în business.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page