Oana Stancu a învățat la Restart Camp cum să devină antreprenorOana Stancu a învățat la Restart Camp lucruri valoroase pentru un antreprenor la început de drum.

Renunțând la calitatea de angajat și deschizându-și propriul business, Oana avea nevoie de îndrumare și susținere pe acest drum nou și necunoscut pentru ea.

Multitudinea de oportunități de care a beneficiat la @Restart Camp, inclusiv cursul de #PersonalBranding, au învățat-o să își promoveze afacerea în online și să își construiască un brand personal unic, care să o diferențieze de concurență.


Reușita personală în business se datorează, susține Oana, îmbinării perfecte dintre baza teoretică și aplicarea practică a ceea ce a învățat la #RestartCamp.


Îți dorești să reușești și tu ca Oana și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, abonează-te la canalul nostru și urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montaj video – Diana Cordun

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru