top of page

3 motive ca să fii prezent pe Instagram
Hai să-ți pun 3 motive pentru care ar trebui ca afacerea ta să fie prezentă pe Instagram.


Platforma Instagram este cunoscută și apreciată pentru conținutul visual. Pe măsură ce Instagram a crescut, majoritatea brandurilor mari au început să activeze și pe Instagram, pe lângă celalalte rețele de socializare ultra cunoscute.


De ce sa fii și tu prezent cu afacerea pe Instagram?


In primul rând, poți ajunge la 5 milioane de romani pe Instagram, un mod bun de a ajunge la ei este folosind hashtagurile – cuvintele cheie relevante pentru publicul tău ținta.


Al doilea motiv – poți posta pe feed (pe peretele tău) o poza simplă, poți posta mai multe poze tip carusel, poți posta în stories (povești), poți posta Reels (un nou mod de a crea și de a descoperi videoclipuri de 15, 30 sau 60 de secunde).


Hai să-ți dau și un exemplu:

Dacă ai un brand care vinde poșete:

Poza simpla: uite ce poșeta drăguță am de vânzare

Poza de tip carusel: Poșeta de umăr se găsește în 3 culori

Stories: poze din culise – așa se confecționează poșeta de umăr

Reels: privește-mă cum asortez poșeta de umăr cu un costum roz.


Al 3-lea motiv – poți să-ți faci propriul filtru pe Instagram


Filtrele de realitate augmentată (AR) sunt efecte generate de computer concepute pentru a fi suprapuse imaginilor din viața reală. Aceste filtre funcționează cu camera dvs., adăugând un strat sau imagini în prim-plan sau fundalul imaginii.


Revenind la exemplul cu brandul de poșete, un filtru potrivit poate sa fie includă chiar poșeta de umăr, și oricine din Instagram iți poate folosi filtru. Interesant nu?


Instagram este despre storytelling – cine nu iubește poveștile? Acestea ar trebui sa se lege de valorile, misiunea și scopul brandului tău. Chiar Seth Godin spune ca Marketingul nu mai este despre lucrurile pe care le faci, ci despre poveștile pe care le spui.


Sunt Claudia Barabaș, trainer și consultant la Restart Câmp. Dacă mai ai nevoie de astfel de informații, te invit la cursul GRATUIT pe care l-am pregătit pentru tine, Introducere în Social Media.

Dă Like și Follow și ne vedem data viitoare.

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri.

Comments


bottom of page