Maria a început în Restart Camp primul ei rol în design și editare video


Am invitat-o pe Maria Cristei să ne povestească în cadrul unui #TestimonialRestartCamp despre experiența ei ca absolventă a cursului Bazele #DesignGrafic - modulele 1 și 2, dar și ca practicantă în Restart Camp, ea fiind unul dintre editorii video pe care proiectul i-a ajutat să se dezvolte și să își creeze un portofoliu numai bun de arătat viitorilor clienți.


Maria a căpătat mai multă încredere în sine pentru că nu doar că a acumulat noțiunile teoretice de care a avut nevoie, dar și-a exersat într-un mediu profesional, ghidată de colegi cu experiență, pasiunea pe care o începuse deja pe cont propriu. Maria este acum un candidat mai valoros și un freelancercare poate oferi mai multă încredere.


Am creat pentru tine #TabaraOnline#RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding,#GDPR SI #SecuritateaInformatiei, #DesignGrafic - #UX si #UI.


Te așteptăm în echipa noastră, să dobândești #experientaInCV de care ai nevoie!


Pentru mai multe povești despre #practica, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit 👉👉👉 aici.

Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.


_____________

Credit: editare & montaj video - Maria Alexandra Cristei

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru