top of page

Lui Marius îi este greu să se adapteze la piața muncii
Lui Marius îi e greu să caute un nou loc de muncă după atâta timp. El a lucrat în ultimii 10 ani pentru aceeași companie, unde a schimbat diferite roluri și avea un sentiment de împlinire acolo. Însă, din nefericire, o dată cu perioada pandemiei, s-au anunțat restructurări iar industria lui nu mai angajează. El este nevoit acum să o ia de la capăt și a observat că specializarea lui nu mai este la fel de atractivă cum era la începuturi, când a venit în această companie.


Deși a mers la câteva interviuri, acum îi este greu să se reintegreze pe piața muncii și să se adapteze la cerințele actuale. Este ezitant pentru că, după atâția ani de muncă, în care s-a specializat într-un singur domeniu, nu îi mai recunoaște nimeni valoarea.


Marius realizează că are o problemă reală și nu știe cum să devină atractiv în fața angajatorilor care, se pare, că nu mai caută competențele lui.


Zilele trecute în timp ce căuta soluții care să-l ajute să își prezinte mai bine calitățile în CV și la interviuri, Marius a văzut cursul de #PersonalBranding al Dorei Brăhaiţa. Pentru el, acest curs a fost ca un semn. Acum a început să fie chemat la mai multe interviuri și descoperă noi joburi, la care nu se gândea până acum că i s-ar potrivi.


Ești și tu într-o situație asemănătoare sau vrei să înveți cum să te prezinți mai bine în fața angajatorilor? Hai la modulul 1 al cursului Bazele Personal Branding (Atractivitate ca profesionist în fața angajatorilor și clienților), din cadrul #RestartCamp.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la acest #CursGratuit 👉👉👉 aici


Mai mult, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp. Vino la curs să afli detalii!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page