top of page

Idei cheie de reținut când postezi organic


Hai să-ți spun cine îți vede activitatea atunci când postezi organic în social media.

Adică nu vede toată lumea?

Adică…da. Nu vede toată lumea.


O postare pe Facebook ajunge, în medie, la aproximativ 2,2% dintre urmăritorii paginii. Iar după aproximativ 1 oră, nu o mai vede nimeni. Dacă tu ai 1000 urmăritori, postarea o să fie văzută de aproximativ 22 persoane.


O postare pe Instagram ajunge, în medie, la aproximativ 9% dintre urmăritorii paginii. Iar după 1 zi, nu o mai vede nimeni. Dacă tu ai 1000 urmăritori, postarea o să fie văzuta de aproximativ 90 persoane.


O postare pe LinkedIn ajunge, în medie, la aproximativ 10% dintre urmăritorii paginii. Cu LinkedIn e fain, postarea apare și după 4 săptămâni în newsfeed-urile urmăritorilor tăi. Hashtagurile sunt un instrument util, dar trebuie să le utilizezi corect. Este important să continui să faci postări organice, ca să îți menții conturile active.


Uite câteva idei cheie pe care trebuie să le ți minte când postezi organic:

- fii acolo unde publicul tău este activ. Foarte important, asigură-te că ești în locul potrivit.

- Intră în statistici să vezi când audiența ta e activă

- Nu uita de postările evergreen – ce-I asta? Tradus mot a mot – conținut mereu verde, mereu fresh. Adică, postări care înregistrează un nivel constant de interes, indiferent de perioada anului sau anumite știri. De ce să nu uiți de postările evergreen? Pentru că deși faci postarea într-o anumită zi, este posibil ca cineva să nu vadă postarea în feed. Și tu ce faci? Iei subiectul, îl întorci, îl scrii altfel, și mai postezi o dată.


Eu sunt Claudia. trainer și consultant la Restart-Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici.


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

Comments


bottom of page