top of page

Geti Zamfir a reușit să-și lărgească portofoliul de clienți


Geoergeta Zamfir ne împărtășește cum a reușit prin @Restart Camp să-și lărgească portofoliul de clienți.


Deși, probabil, o știți pe Geti ca trainerul cursului de #DesignGrafic, astăzi ea vine în fața noastră în calitate de freelancer și de absolvent al cursurilor de #Marketing și #PersonalBranding de la #RestartCamp. Geti ne povestește cum și-a descoperit calitățile de copywriter, cum a căpătat mai multă încredere în forțele proprii și cum a învățat să reacționeze diferit în situații de criză. Toate acestea au ajutat-o să își vândă serviciile mai bine și să aibă un număr mai mare de clienți.


Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu! Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, abonează-te la canalul nostru și urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!


_____________

Credit: editare & montaj video – Diana Cordun

Intervievator – Mihaela-Iuliana Panduru

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page