top of page

Feedback-ul după interviu


Vreau să cer eu feedback după interviu, dacă acesta se lasă așteptat. Am avut un interviu săptămâna trecută și încă nu am primit niciun semn din partea recruiterului, legat de candidatura mea la acel rol. Cum mă sfătuiești să procedez, având în vedere că îmi doresc foarte tare să ajung în etapa următoare. Este corect sau greșit să revin eu înspre companie ca să întreb de ce nu am mers mai departe?


Aceste îngrijorări le avea săptămânile trecute un candidat care presupunea din start ca nu a primit nicio veste după interviu din cauza faptului că sigur trebuie să fi făcut ceva greșit la interviu și e logic, nu mă sună, nu am luat interviul. În astfel de situații, prefer sa acord atenția mea 100% candidaților care au nevoie de ghidare, într-o sesiune de consultanță personalizată, întâlniri care s-au și întâmplat cu persoana în cauză. După asta, a înțeles care sunt pașii pe care-i poate urma ca să ajungă iar în atenția companiei respective și care ar putea fi motivele pentru care un recruiter nu revine cu un feedback imediat după interviu.


Sunt Dora Brăhaița, consultant la Restart-Camp și dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, l-ai găsit!


Dă click aici și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvăm împreună problemele cu care te confrunți în viața profesională, la job sau în business.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page