top of page

episod 2: Greșeli în strategia de EB: dublarea identității unei alte companiiO altă greșeală ar fi copierea unei strategii de employer branding sau unei idei de la altă companie.


Pentru că de multe ori, să spunem, încercăm să ne luăm, să copiem, nu neapărat să copiem, să preluăm niște idei mici și să creem noi alte lucruri de la companiile foarte mari, de la mogulii, să le spunem, în business, Microsoft, Google, IBM, și nu este întocmai o imagine foarte clară pentru compania noastră, deci nu ne reprezintă întru totul.


De aceea, să spunem, în momentul în care angajații, candidații, vor avea prime întâlniri sau vor avea interacțiuni cu compania ta, vor vedea că lucrurile nu sunt chiar erau prezentate în reclamă, nu erau cum erau prezentate în descrierea jobului pe care ai făcut-o pe diverse pagini de social media, și lucrurile nu sunt chiar atât de roz.

Deci, din start ai setat niște așteptări foarte mari pentru oameni și, din păcate, acestea nu au fost întrunite.


Sunt Alexandra F. Iorga, trainerul tău de la @Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, dă Like & Follow paginilor noastre #RestartCamp.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page