top of page

Diona a înțeles mai bine un nou domeniu și procesele sale - departamentul de HR


În viața profesională, @Diona Schwab se afla într-un moment în care își dorea să își lărgească aria de cunoștințe și de competențe și să exploreze întreg domeniul de #HR, în special ce înseamnă și ce presupune #EmployerBranding.


După ce a participat la o serie de cursuri, Diona a intrat în programul de #PracticaProfesionala de la @Restart Camp, parte pe care o consideră cea mai importantă în acest proces de învățare și dezvoltare.


Astfel, ea a obținut mai multă claritate asupra activității sale profesionale și continuă să descopere lucruri noi alături de membrii comunității, care o susțin și o motivează constant să se autodepășească.


Îți dorești să reușești și tu ca Diona și să capeți #ExperientaInPortofoliu ?

Te așteptăm și pe tine în program să capeți #experientaInCV și să îți creezi un #portofoliu!


Noi am creat pentru tine #TabaraOnline Restart Camp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, #EmployerBranding, #GDPR și #SecuritateaInformatiei, Design Grafic - #UX si #UI.


Pentru mai multe interviuri cu cei care au reușit să își găsească un job, să își schimbe meseria sau să își crească business-ul la început de drum prin #practica și resursele de învățare din programul Restart Camp, intră pe pagina principală a blogului nostru să vezi mai multe astfel de povești!

___

Credit: editare & montaj video - @Diana-Georgiana Cordun

Intervievator – @Mihaela-Iuliana Panduru


Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page