top of page

De ce se numește Facebook mai nou META, ce este și cum ne pregătim de viitor?


Hai să-ți povestesc puțin despre Metaverse, de ce se numește Facebook mai nou META, ce este și cum ne pregătim de viitor?


Termenul de "metavers" a apărut cu mult timp în urmă, în anul 1992. Îți explic super pe scurt și simplu ce înseamnă - este o lume virtuală în care utilizatorul, prin avatarul lui, trăiește experiențe interactive fără a fi prezent fizic în locul respectiv. Incredibil, nu-i așa?


Fostul Facebook, actualul Meta, așa se spune – că se va concentra pe metaverse şi mai puţin pe aplicaţiile de socializare. Ţelul este crearea şi dezvoltarea de noi tehnologii în domeniul realității virtuale. Totuşi, utilizatorii Facebook, WhatsApp şi Instagram nu vor fi afectaţi de această schimbare.


Mi-a plăcut mult și explicația Fondatorului Facebook cu privire la numele ales - Meta - pentru compania sa. Mark spune că pentru el simbolizează că întotdeauna există mai mult de construit. Întotdeauna există un următor capitol al poveștii. Și privește încrezător spre viitor, dincolo de constrângerile ecranelor, dincolo de limitele distanței și ale fizicii, către un viitor în care toată lumea poate fi prezentă unul cu celălalt.


Și dacă tot suntem la capitolul noutăți în social media, hai să-ți mai zic o știre bomba:


Instagram lansează un test pentru feed, perete. Astfel, când o să intri pe Instagram o să ai 3 tipuri de feed: un buton care se numește “home”, unde o să vezi postări recomandate, practic potrivit preferințelor tale. Un al doilea buton intitulat “following”, unde vezi postările făcute de cei pe care îi urmărești, în ordine cronologică – exact cum era Instagram înainte. Al treilea buton, intitulat “favorites”, unde iți poți adauga conturile preferate.


Eu sunt Claudia, trainer și consultant la Restart Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici .


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

bottom of page