top of page

De ce este importantă imaginea de angajator și ce înseamnă mai exact


Am vorbit adesea de importanța imaginii de angajator, cât e de important în calitate de companie să te focusezi și pe branding-ul de companie, nu doar pe branding-ul de produs. Parcă mai mult ca oricând, companiile s-au văzut nevoite să aloce buget și pentru campanii de #EmployerBranding, pentru a-și îmbunătăți imaginea atât intern, cât și extern.


Aș vrea să reamintesc că imaginea de angajator a unei companii se referă la 2 direcții: cum este văzută o companie ca angajator de către propriii angajați și cum este văzută o companie de către potențialii angajați – candidații - și de către clienți. Tot timpul când vom vorbi de Employer Branding vom avea aceste 2 direcții: intern și extern.


În acest video am decis să mă focusez pe zona internă, și anume cum este văzută o companie și cât contează ce spun angajații despre propriii angajatori, despre modul în care se lucrează și se fac lucrurile în acea companie, cum se simt acolo și cum recomandă mai departe. Chiar dacă nu ți se pare la prima vedere, da, acest lucru influențează procesul de recrutare și selecție.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele Personal Branding & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților)” din seria #RestartCamp.


Profită de faptul că în acestă perioadă Modulul 1 este gratuit. Vezi în descriere când are loc următoarea sesiune și înscrie-te! Avem locuri limitate!

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page