top of page

Cum să salvezi timp planificând conținut pentru social media?


Claudia, cum să salvez timp când planific și creez conținut pentru social media?


Asta am fost întrebată recent într-o sesiune personalizată de consultanță, stai să vezi ce am răspuns.


Nu pot nega, crearea de conținut necesită timp iar o persoană care se ocupă de mai multe conturi de social media trebuie să fie best friends cu individul denumit organizare.


I-am spus antreprenorului să se gândească înainte la următoarele aspecte: ce vrea să posteze (tipul postării), ce vizual pregătește, ce text pune, ce hashtaguri pune, dacă pune link-uri sau nu. La asta trebuie să se gândească ZILNIC, sau..în cel mai bun caz într-o singură zi și pregătește conținut pentru fiecare zi din săptămânile ce urmează.


Antreprenorul deja mi-a spus: „Claudia, sună a provocare, o să-mi fie greu, de ce fac asta zilnic?” Postând în mod constant, conținut valoros, poți să crești audiența, crești gradul de cunoaștere a brandului, îmbunătățești implicarea publicului.


Apoi i-am povestit despre batch working – tradus lucru în loturi. Ce e asta? împărți munca pe care o ai în diferite ore/zile și te concentrezi doar pe asta.


Te concentrezi pe o singură sarcină și intri într-o stare de flux, atunci productivitatea și creativitatea ta înflorește.

Hai să vedem cum facem asta:

Pasul 1: îți faci un calendar pe o lună întreagă

Pasul 2: creezi tot conținutul vizual

Pasul 3: notezi tot conținutul text

Pasul 4: programezi postările


După ce am povestit, antreprenorul doar și-a imaginat cum e să nu te mai întrebi „mâine ce postez?” Pe măsură ce s-a obișnuit să își planifice din timp postările, a înțeles de ce a meritat efortul.


Sunt Claudia Barabas, consultant la Restart-Camp și dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, ei bine, l-ai găsit!


Dă click aici și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvam împreună problemele pe care le ai la job sau în business.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page