top of page

Cum să faci o schimbare profesională?


Am auzit că angajatorul X își va deschide un sediu la mine în oraș și îmi doresc tare mult să lucrez la ei? Însă nu cunosc detalii, nu știu dacă procesul de recrutare a început și cum pot să ajung în atenția lor.


Aceste cuvinte le-am auzit recent de la un candidat care își dorea o schimbare profesională, chiar dacă avea un job în prezent.


În situaţia dată, am stabilit o sesiune de consultanță personalizată și împreună, am trecut la acțiune.


Am făcut cercetare de piață, am studiat industria și canalele pe care se afla acel angajator, evenimentele online și offline unde era prezent și cel mai important am identificat persoanele care reprezintă factorul decizional în procesul de recrutare și selecție.


Sunt Dora Brăhaița, consultant la Restart-Camp și dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, l-ai gasit!


Dă click aici și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvăm împreună problemele cu care te confrunți în viața profesională, la job sau in business.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page