top of page

Cum să ai mai multe șanse la angajare


De luni de zile aplici la joburi și mergi la #interviuri, dar nu “se leagă” nimic. #LoculDeMunca de care ai atâta nevoie nu vine. 👉Ca profesionist, începi să te întrebi dacă ți-ai pierdut "valoarea" sau încrederea. Poate pe amândouă.

Chiar dacă ai o părere bună despre CV-ul tău și te mândrești cu anii de experiență și #ExpertizaAcumulata, totuși simți ca ceva nu e în regulă.

E ghinion sau “așa sunt vremurile”? Dacă asta îți spui când ești refuzat sau nu ești selectat pentru un #interviu, să știi că nu te uiți unde trebuie. Nu este suficient să ai #expertiza și #experienta într-un domeniu, dacă nu știi să pui in evidență, în fața unui #angajator sau colaborator, valoarea și contribuția pe care poți să o aduci rapid, concret, direct și cu impact în cifre.👉Cum faci asta? Nu e nevoie să cauți pe #Google. Trage frâna și întoarce-te înspre tine! Sunt Tudoruta-Ancuta (Dora) Brahaita, trainerul tău de la Restart Camp si daca vrei sa afli cum poți avea mai multe #SanseLaAngajare, te aștept la CURSUL GRATUIT din seria #RestartCamp - 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 î𝗻 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗕𝗥𝗔𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚 & Atractivitate ca profesionist (în fața angajatorilor și clienților), care va avea loc curând.


Nu uita să Dai LIKE și FOLLOW și ne revedem data viitoare.

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la sectiunea Cursuri.

Comments


bottom of page