Cristi a reușit să își creeze un portofoliu pentru primul lui job ca designerTu de ce crezi că ai nevoie pentru a practica o meserie?


Pentru Cristian Șincă, diplomele și cunoștințele teoretice au fost doar un prim-pas în dezvoltarea sa profesională, însă avea nevoie de un cadru organizat, care să îi permită să aplice toate aceste noțiuni, sub îndrumarea atentă a unor experți în domeniu.


Cristian ne povestește în cadrul unui #TestimonialRestartCamp despre cum s-a alăturat proiectului și ce crede el că îl diferențiază, ce a însemnat pentru el această experiență și cum a reușit să-și creeze un portofoliu, aplicând în Restart Camp informațiile dobândite în timpul facultății.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie! Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul 1 (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit, la alegere 👉👉👉de aici.


Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!

————

Credit: editare & montaj video - @Oana Dorobanțu & Diana Georgiana Invitat - Cristian Șincă


————


Credit: editare & montare video - Oana Dorobanțu & Diana Georgiana

Invitat - Cristian Șincă