top of page

Ce să faci ca recruiter după ce s-a încheiat procesul de induction al unui nou angajat


Implicarea departamentului de #ResurseUmane în activitatea profesională a unui angajat, după perioada de induction, este esențială.


Ce e de făcut în continuare?


Verificarea mapei de onboarding – dacă s-a parcus complet, semnăturile părților implicate + Chestionarul de Feedback după Onboarding. Ambele documente se păstrează la dosarul angajatului.


După aceea, responsabilitatea managerului se intensifică tot mai mult. HR-ul poate să intervină când consideră sau când primește feedback că lucrurile nu sunt cum ar trebui în ceea ce privește un anumit angajat.


Unele companii au roluri de People Adviser în departamentul de #HR, ca suport constant în comunicarea, motivarea și retenția angajaților. Ca parte neutră și obiectivă, aceștia au constant discuții 1-1 cu angajații pentru a surprinde, anticipa și preveni unele reacții negative cu impact în desfășurarea activității și imaginea companiei.


Sunt Dora Brăhaița, trainerul tău de la Restart Camp și sper că te-a ajutat invitația mea la analiză. Iar dacă ai nevoie de astfel de idei și de strategii pe care să le poți pune în practică chiar de a doua zi, te aștept online la cursul ”Bazele HR - Recrutare & Selecție” din seria #RestartCamp.

________________________

Înscrie-te acum pe site-ul nostru, la secțiunea Cursuri

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page