Antonina a început primul ei rol de HR & Employer Branding
Am invitat-o pe Antonina Farcaș să ne povestească cum a ajutat-o experiența din @Restart Camp în dezvoltarea profesională. În cadrul taberei Antonina a văzut ce înseamnă domeniul #EmployerBranding, prin rolul pe care l-a avut în promovarea colegilor ei pe platformele de social media. Și, pentru că aici a găsit flexibilitatea de care avea nevoie pentru a-și contura și alte skill-uri, Antonina a făcut tranziția către echipa de Onbording.


Îți dorești să capeți și tu #ExperientaInCv ca Antonina?

Am creat pentru tine #TabaraOnline #RestartCamp (traininguri + 6 luni de #PracticaPeBune) în #Marketing, #SocialMedia, #Vanzări, #RecrutareSiSelectie, Employer Branding,#GDPR și #SecuritateaInformatiei.


Te așteptăm în proiect, să dobândești #experienta de care ai nevoie!


Primul pas este să te înscrii la unul dintre cursurile de la Modulul I (3 ore). În această perioadă poți participa la un curs, la alegere, în mod #Gratuit. Rezervă-ți ACUM un loc la un #CursGratuit 👉👉👉 aici. Participând la curs vei obține mai multe detalii despre cum poți începe practica la Restart Camp.


Iar pentru mai multe povești despre #PracticaProfesionala, resurse de învățare și informații actuale despre piața muncii din România, abonează-te la canalul nostru, urmărește-ne pe Facebook, LinkedIn și Instagram!

_________

Credit: editare & montaj video - @Mihaela-Iuliana Panduru

Intervievator – @Mihaela-Iuliana Panduru