Angajații Ioanei sunt nemulțumiți


⛈Angajații Ioanei sunt nemulțumiți, iar ea nu știe cum să-i împace.

😬Ioana este conștientă că totul a fost posibil datorită echipei pe care a reușit să o formeze și știe că un angajat mulțumit înseamnă succesul afacerii.


Pentru a-și păstra oamenii trebuie să treacă la acțiune. Mai întâi ea trebuie să înțeleagă care este problema. De ce sunt angajații săi nemulțumiți?


💔Salariile nu sunt la nivelul pieței de profil? Pachetul de beneficii este o problemă? Să fie oare atmosfera de la birou de vină?


😔Ioana recunoaște că până acum a acționat instinctiv și după ureche. 🧐 Dar cum să facă o analiză despre #ImagineaDeAngajator în mod organizat și coerent? Ea este în impas. Așa că apelează la ajutorul Dorei Brăhaiţa, consultant la #RestartCamp în #EmployerBranding.


😉😁Cu ajutorul Dorei, Ioana reușește să creeze o strategie prin care să-și motiveze angajații și să-i rețină fără eforturi financiare în plus. Doar cu atenție mărită față de grijile și nevoile lor.


📣📣📣📣 Dacă și tu ești în situația în care ai nevoie de ajutor pentru realizarea unei strategii digitale de atragerea, creșterea și #RetentiaAngajaților (#EmployeeRetention), #CereConsultanta în Employer Branding cu Dora Brăhaiţa.


Click 👉👉👉 aici și rezervă o oră de consultanță cu Dora Brăhaița.