top of page

5 idei de postări pe Facebook


Ai rămas în pană de idei, nu știi ce să mai postezi pe Facebook?


Hai să-ți dau 5 idei de postări pe Facebook:


1. Fotografii din culise: Facebook este un loc super să le arăți urmăritorilor tăi o privire din spatele cortinei, în care să surprinzi momente cu echipa ta și operațiunile din spate. Astfel arăți audienței tale o latură umană a afacerii tale. Construirea unei conexiuni umane cu publicul tău favorizează o încredere mai profundă.


2. Testimoniale: Poți împărtăși poveșți și mărturii chiar de la clienții tăi, astfel le oferi încredere viitorilor tăi clienți să cumpere de la tine. Și tu, când cumperi un frigider, poate dai o privire asupra recenziilor lăsate de alți cumpărători.


3. Re-postezi poze/video de la clienți: Adică să postezi fotografii pe care clienții tăi le-au distribuit, fotografii cu produsele tale sau serviciile tale. Mai zic o dată exemplul cu frigiderul?


4. Poze din trecut: Poți împărtăși puțin despre istoria afacerii tale, conținut distractiv și nostalgic.


5. Demonstrații live: Dacă ai o afacere care vinde produse, care ar putea avea nevoie de explicații sau demonstrații, Facebook Live poate fi o modalitate excelentă de a-ți educa clienții. Aici iți dau un exemplu mai bun decât un frigider. Când cumperi un laptop mai avion, un joc, un robot de bucătărie, ce fain ar fi să te învețe live pe facebook cum să-l folosești, ca să profiți la capacitate maximă de produs, nu?


Eu sunt Claudia, trainer și consultant la Restart Camp și dacă mai ai nevoie de astfel de informații pentru tine și compania ta, nu pierde cursul gratuit pe care ți l-am pregătit - Introducere în Social Media.


Profită de faptul că în această perioadă Modulul I (3 ore) este 📣 #GRATUIT. Profită și rezervă-ți un loc ACUM la un #CursGratuit 👉👉👉 aici .


Mai mult decât atât, vei avea ocazia să continui cursul cu #PracticaPeBune timp de 6 luni, în timpul tău liber, în #TabaraOnline #RestartCamp. Vino la curs să afli detalii.

Comments


bottom of page