top of page

Întrebările potrivite pentru viitorul administrator al canalelor tale de social media
Claudia, nu am timp să mă ocup de social media, așadar vreau să angajez o persoană care să se ocupe de conturile companiei. Ce ar trebui să întreb viitorul colaborator, astfel încât să-mi dau seama cum gândește și dacă o să colaboram bine? Asta am fost întrebată recent într-o sesiune personalizată de consultanță, hai să vedem ce i-am răspuns antreprenorului. Să pui întrebările potrivite te va ajuta să înțelegi dacă persoana care se va ocupa de cananele de social media este persoana potrivită pentru compania ta. 1. La cine vrei să ajungi și ce vrei să-i pui să facă? Vedem zilnic postări de la o grămadă de branduri, de ce? Pentru că brandul vrea să transmită o grămadă de lucruri. Dar, trebuie să iei în considerare publicul tău țintă la care vrei să te adresezi și mai mult decât atât, ce vrei să facă audiența? Să intre pe website, să te urmărească pe Facebook, să downloadeze aplicația. Ce vrei să facă? 2. Ce să nu faci pe social media? De ce întreb asta, că vrei să postezi zilnic pe social media, dar…nu mai bine te focusezi pe ceea ce deja funcționează pentru brandul tău? Decât să tot ai inițiative noi care nu duc niciunde? 3. Ce ai face cu un buget suplimentar? Sunt multe branduri care se focusează doar pe conținut organic. Cu o investiție mică în social media, ar putea crește drastic numărul de persoane care văd acel conținut. Antreprenorul și-a ales o persoană cu care vrea să colaboreze, au stabilit strategia de la început, obiectivele și audiența. Oare ce urmează? Sunt Claudia Barabas, consultant la Restart-Camp și dacă și tu cauți ghidare și soluții de la un mentor care să fie lângă tine pas cu pas, ei bine, l-ai găsit!


Dă click 👉👉👉 aici și rezervă o oră de consultanță cu mine, să rezolvăm împreună problemele pe care le ai la job sau în business.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cum să te menții conectat la piața muncii? - ep.2

Ce înseamnă să te menții conectat la realitatea muncii din zona, din regiunea ta? Înseamnă să cunoști persoane care lucrează în domeniul în care tu lucrezi, sau în domeniul în care îți dorești să lucr

Comments


bottom of page