top of page
up learning store

RECRUTARE SI SELECTIE pentru incepatori

02
450LEI
Curs pentru începători din seria Bazele Resurselor Umane
În stoc
1
Detalii produs
CURSURI: Bazele HR (Recrutare & Selcție)

Cursul durează 6 ore și este înregistrat video.

Trainer: Dora Brăhaița

Vei învăța despre:

  • Noi modalități de atragere a candidaților relevanți atunci când pachetul de beneficii al companiei tale nu mai e la fel de atractiv ca în trecut
  • Cum să îți minimizezi cheltuielile fără a-ți afecta rezultatele
  • Cum să îți stabilizezi echipa într-o perioadă de anxietate și incertitudine
  • Noi moduri de a analiza procesele de recrutare și selecție în contextul actual al pieței forței de muncă, cu accent principal pe recrutarea online.
  • Adaptarea metodelor tradiționale de recrutare și selecție la noua realitate, fiind proactiv și extinzându-ți eficient activitatea în mediul online.
  • Moduri de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă în prezent în piața muncii, în special în domeniul tău și ceea ce poți face pentru a modela traiectoria companiei tale când criza bate la ușă.

Cum primești înregistrarea cursului online:

Vei primi înregistrarea pe e-mail în maxim 48 ore de la achiziție. Poți oricând, dacă dorești să vorbești cu cineva direct, să ne suni la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la același număr.

Dacă dorești mai mult decât un curs video, te invit să dai click aici și te poți înscrie la un curs practic de 6 luni, un program dedicat de mentorat care îți oferă experiență în CV la finalul perioadei. Cursul practic conține ca bonus și acest curs video de 6 ore.

Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.pngAI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE? 

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la același număr.


 

bottom of page