FELICITĂRI
TOCMAI AI ALES
UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE!

 

Cursul Bazele HR - Recrutare si Selectie

02
550LEI
În stoc
1
Detalii produs
CURSURI: Bazele HR (Recrutare & Selcție)

14-15 noiembrie 2022

Cursul durează 2 zile, are loc live, online, după program - luni și marți, de la ora 18:30-21:30. Acest curs se reia o dată la 8 săptămâni, însă îl vei putea parcurge în maxim 3 luni de la achiziție (vezi aici termeni și condiții).


Perioada de practică de 6 luni este oferită bonus în această perioadă, însă este opțională, în funcție de alegerea ta.

Trainer: Dora Brăhaița

Vei învăța despre:

  • Noi modalități de atragere a candidaților relevanți atunci când pachetul de beneficii al companiei tale nu mai e la fel de atractiv ca în trecut
  • Cum să îți minimizezi cheltuielile fără a-ți afecta rezultatele
  • Cum să îți stabilizezi echipa într-o perioadă de anxietate și incertitudine
  • Noi moduri de a analiza procesele de recrutare și selecție în contextul actual al pieței forței de muncă, cu accent principal pe recrutarea online.
  • Adaptarea metodelor tradiționale de recrutare și selecție la noua realitate, fiind proactiv și extinzându-ți eficient activitatea în mediul online.
  • Moduri de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă în prezent în piața muncii, în special în domeniul tău și ceea ce poți face pentru a modela traiectoria companiei tale când criza bate la ușă.

Cum primești datele de acces la cursul online:

Vei primi datele de acces și reminder pentru fiecare curs ales cu o săptămână înainte de acesta, pe e-mail + vei primi un mesaj pe Whatsapp cu aceste date, din nou, și cu o zi înaintea susținerii lui. Așa o să ne asigurăm că o să le ai la îndemână din 2 locuri :) După achiziționare, vei primi un mail cu acces la o pagină cu răspunsuri la alte întrebări pe care le-ai putea avea și, pentru orice eventualitate, poți oricând, dacă dorești să vorbești cu cineva direct, să ne suni la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.png

AI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la aceleași numere.