FELICITĂRI
TOCMAI AI ALES
UN VIITOR MAI BUN PENTRU TINE!

 

Cursul Bazele HR - Employer Branding

05
550LEI
În stoc
1
Detalii produs
CURSURI: Bazele HR (Recrutare & Selcție)

11-12 octombrie 2022

Cursul durează 2 zile, are loc live, online, după program - marți și miercuri, de la ora 18:30-21:30. Fiecare curs se reia o dată la 8 săptămâni, însă vei putea parcurge toate cursurile achiziționate în maxim 3 luni de la achiziție (vezi aici termeni și condiții).

Perioada de practică de 6 luni îți este oferită GRATUIT în această perioadă, însă este opțională, în funcție de alegerea ta.

Trainer: Alexandra Fîță Iorga

Vei învăța despre:

  • Cum depășești dilema a ceea ce funcționează în Employer Branding în momentul de față și ceea ce nu mai e de actualitate
  • Noi idei de branding pentru o mai bună prezență ca angajator
  • Avantajele unui brand solid de angajator și modul de construire a unei strategii coerente interne și externe
  • Evitarea greșelilor majore și principalele instrumente pentru o reputație de succes ca angajator
  • Cum să îți definești corect EVP (Employee Value Proposition) - diferențierea față de concurenții tăi, astfel încât cei mai buni candidați să vină la tine și cei mai buni angajați să rămână cu compania ta pe termen lung
  • Înțelegerea așteptărilor candidaților și angajaților tăi și cum să fii relevant în criza actuală a pieței muncii

Cum primești datele de acces la cursul online:

Vei primi datele de acces și reminder pentru fiecare curs ales cu o săptămână înainte de acesta, pe e-mail + vei primi un mesaj pe Whatsapp cu aceste date, din nou, și cu o zi înaintea susținerii lui. Așa o să ne asigurăm că o să le ai la îndemână din 2 locuri :) După achiziționare, vei primi un mail cu acces la o pagină cu răspunsuri la alte întrebări pe care le-ai putea avea și, pentru orice eventualitate, poți oricând, dacă dorești să vorbești cu cineva direct, să ne suni la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

Salvează acest produs pentru mai târziu
unnamed 1.png
unnamed 1.png

AI ÎNTREBĂRI
DESPRE
CURSURI, PRACTICĂ, VOUCHER DE DISCOUNT

SAU ALTE SUBIECTE?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp / Telegram la aceleași numere.