BINE AI VENIT ÎN
BUSINESS RESTART

Tabăra online unde primești un set complet de instrumente pentru antreprenoriat & freelancing, 

printr-un program cu training de 2 zile + 6 luni de practică și testare pentru creșterea business-ului tău + mentori la dispoziția ta 5 zile pe săptămână.

În această perioadă poți să te înscrii la un eveniment unde poți să vii cu acele întrebări (pe care nu ai avut cui să le pui până acum) în fața unui expert în Employer Branding, în mod gratuit. Felicitări pentru alegerea făcută și pentru că investești în viitorul tău!

 

ÎNSCRIE-TE
PE FORMULAR

Completând acest formular vei putea accesa în mod gratuit

evenimentul Q&A ”Cum să începi o carieră în Employer Branding”.

Lasă-ne contactele tale și vom reveni cu un mail cu confirmarea înscrierii. Vei primi de la noi datele de acces în ziua evenimentului, cu 2 ore înainte de începerea lui. Între timp îți vom mai trimite 2 remindere pe mail (cu o săptămână înainte de scesta și cu o zi înainte) iar pe Whatsapp cu o zi înainte și în ziua evenimentului, în caz de probleme cu mailul.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Următoarea sesiune va fi pe

arrow&v

29 noiembrie

12 decembrie

24 noiembrie

 

VREI
SĂ VORBIM?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct (înainte sau după înscriere), ne poți suna oricând la 0742965615 / 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.