Evenimentul Q&A
Cum să începi o carieră în

Social Media

LUNI

16 august

18:30-19:30

ÎNSCRIE-TE DACĂ ESTE CE AI NEVOIE PENTRU TRASEUL TĂU PROFESIONAL:

Ți-am pregătit o sesiune online, pe Zoom, în direct cu unul dintre experții noștri care îți va sta la dispoziție să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai despre începerea unei noi cariere în Social Media și toate joburile din acest domeniu. De asemenea, vei afla cum poți face practică profesională în timpul tău liber, după program, de acasă, online și cum o vei putea folosi pentru a avea un avantaj în fața angajatorilor. Deci pregătește toate acele întrebări la care nu ai găsit pe cine să întrebi până acum pentru că acum ai ocazia să găsești răspunsurile la ele! Ne vedem la eveniment!

Claudia Barabas

DESPRE EXPERTUL CARE ÎȚI VA RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI:

Claudia Barabas

Trainer și consultant

Social Media Specialist

Specializată în Comunicare și Relații Publice, Claudia nu are doar expertiză în Social Media, ci și studii temeinice în Comunicare în Afaceri. Are o experiență impresionantă în vânzări, fiind implicată într-un proiect la una dintre cele mai mari companii din lume, unde a reușit să obțină rezultate excelente, ajungând pe primul loc în topul vânzărilor din România.

AI NEVOIE DE
AJUTOR?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte sau după înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.