Evenimentul Q&A
Cum să începi o carieră în

Employer Branding

JOI

25 august

18:30-19:30

ÎNSCRIE-TE DACĂ ESTE CE AI NEVOIE PENTRU TRASEUL TĂU PROFESIONAL:

Ți-am pregătit o sesiune online, pe Zoom, în direct cu unul dintre experții noștri care îți va sta la dispoziție să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai despre începerea unei noi cariere în Employer Branding și toate joburile din acest domeniu. De asemenea, vei afla cum poți face practică profesională în timpul tău liber, după program, de acasă, online și cum o vei putea folosi pentru a avea un avantaj în fața angajatorilor. Deci pregătește toate acele întrebări la care nu ai găsit pe cine să întrebi până acum pentru că acum ai ocazia să găsești răspunsurile la ele! Ne vedem la eveniment!

Alexandra Fîță Iorga

DESPRE EXPERTUL CARE ÎȚI VA RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI:

Alexandra Fîță Iorga

Trainer și consultant

Employer Branding Specialist

Urmându-și pasiunea pentru oameni, HR și Marketing, Alexandra are o experiență în unele dintre cele mai mari companii din România, în roluri și proiecte complexe de implementare și coordonare, în Recrutare, Dezvoltare Organizațională, Comunicare Internă și Employer Branding (în sectorul bancar, Retail și IT - BRD – Groupe Société Générale, Carrefour, Qualitance).

AI NEVOIE DE
AJUTOR?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte sau după înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.