WEBINAR

Bazele HR - Recrutare și Selecție

JOI

24 noiembrie

18:30-20:30

ÎNSCRIE-TE DACĂ ESTE CE AI NEVOIE PENTRU TRASEUL TĂU PROFESIONAL:

Ți-am pregătit o sesiune online, pe Zoom, în direct cu unul dintre experții noștri care îți va sta la dispoziție să te învețe și să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai despre începerea unei noi cariere în HR - Recrutare și Selecție și toate joburile din acest domeniu. De asemenea, vei afla cum poți face practică profesională în timpul tău liber, după program, de acasă, online și cum o vei putea folosi pentru a avea un avantaj în fața angajatorilor. Deci pregătește toate acele întrebări la care nu ai găsit pe cine să întrebi până acum pentru că acum ai ocazia să găsești răspunsurile la ele! Ne vedem la webinar!

Dora Brăhaița

DESPRE EXPERTUL CARE ÎȚI VA RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI:

Dora Brăhaița

Co-Fondator, trainer și consultant

Management în Resurse Umane, consultanță pentru angajatori & ambasador al performanței

Dora are o experiență semnificativă în resurse umane, recrutare și selecție pe roluri de specialitate, în proiecte care au susținut dezvoltarea constantă a proceselor și a oamenilor, îmbunătățirea reputației de angajator, campanii de comunicare și branding, motivarea echipelor și creșterea retenției, adunate de-a lungul timpului în rolurile de management, suport și consultanță pe care le-a avut în industrii precum Telecom, Externalizare de procese (BPO) și Automotive.

AI NEVOIE DE
AJUTOR?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte sau după înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 / 0742965615 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.