top of page

WEBINAR

Bazele Design Grafic

LUNI

6 februarie

18:30-20:30

ÎNSCRIE-TE DACĂ ESTE CE AI NEVOIE PENTRU TRASEUL TĂU PROFESIONAL:

Ți-am pregătit o sesiune online, pe Zoom, în direct cu unul dintre experții noștri care îți va sta la dispoziție să te învețe și să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai despre începerea unei noi cariere în Design Grafic și toate joburile din acest domeniu. De asemenea, vei afla cum poți face practică profesională în timpul tău liber, după program, de acasă, online și cum o vei putea folosi pentru a avea un avantaj în fața angajatorilor. Deci pregătește toate acele întrebări la care nu ai găsit pe cine să întrebi până acum pentru că acum ai ocazia să găsești răspunsurile la ele! Ne vedem la webinar!

Iulia Stănculete

DESPRE EXPERTUL CARE ÎȚI VA RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRI:

Iulia Stănculete

Trainer și consultant

Fotograf, Videograf și Designer Grafic

Iulia este fotograf, videograf și designer grafic, cu o experiență de mai bine de 6 ani în domeniul artelor vizuale, editare foto, montaj video, editare audio și desen grafic. Cel mai mult îi place să lucreze în Photoshop și Premiere Pro, dar are cunoștințe în multe programe grafice și video. Ea a început aventura studiind comunicarea audio-vizuală în cadrul Universității de Artă din Târgu Mureș pentru ca, mai apoi, să intre într-o multitudine de proiecte pe care le-a creat de-a lungul anilor. Printre cele câteva mai aproape de sufletul său ne-a menționat despre video-urile de promovare si interviurile din cadrul UPU SMURD, imagini si video-uri pentru magazinele Decathlon, design de postere, stickere, proiecte foto si video in cadrul evenimentelor Universitatii de Arte din Targu Mures. Iulia nu doar lucrează în domeniul artelor, dar are și câteva expoziții foto la activ în mai multe orașe, ca Târgu Mureș, Sighișoara și Cluj-Napoca.

AI NEVOIE DE
AJUTOR?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct înainte sau după înscriere, ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la același număr.

bottom of page