top of page
HOME
fundal header .png
ciorna Header Site_cons+mentorat.png

3 ORE de curs interactiv

Cursurile sunt create și predate de experți în domeniu, care profesează zi de zi ceea ce te vor învăța

ciorna Header Site_cons+mentorat (3).png
Cursuri gratuite

LISTA DE
CURSURI CU DISCOUNT 100%
ÎN ACESTĂ PERIOADĂ

Dă click pe oricare dintre cursurile de mai jos să afli mai multe informații despre ele!

CE SPUN CAMPERII
CARE AU ÎNCEPUT PROGRAMUL

participant angajat.png

Încă un înscris în programul #RestartCamp care și-a găsit un JOB: Sorina (Gâlcă) Popovici ne împărtășește din experiența ei la noi și cum a reușit să își găsească un job potrivit: ”1. Mie acest curs (PERSONAL BRANDING) mi-a adus numai beneficii, stiu că mai am mult de lucrat la brandul meu personal, dar e important că am început să fac asta și nu oricum, ci într-o maniera organizată. Eu eram în șomaj tehnic când m-am înscris la cursul gratuit și, aplicând lucruri învățate acolo, am reușit să îmi fac un CV mult mai profi. După cursul plătit am avut un interviu și de 2 săptămâni am un nou job. Un curs foarte bun cu aplicabilitate în viața reală, nu e doar despre teorii și chestii ideale. 2. Organizarea mi s-a părut bună, iar Dora coerentă, amuzantă, profesionistă, limbaj adaptat pt persoane care nu au cunoștinte în domeniu, deloc plictisitor.”

participant apreciat la interviu 1.png

Încă un înscris în programul #RestartCamp care a fost apreciat la interviu pentru practica făcută și pentru competențele noi dobândite: Senty Yila ne împărtășește din experiența lui: ”Am avut azi un interviu pentru poziția de Customer Operation Specialist. Când am început să le povestesc despre Restart Camp și rolul meu de voluntar, au rămas plăcut surprinși. Erau mai interesați de voluntariat decât de experiența mea profesională din Retail. Și mă bucur că am avut ocazia să scot asul din mânecă: #RestartCamp! Pentru că am văzut cum s-au schimbat la fată pe parcursul discuției. M-a ajutat foarte mult și faptul că am făcut cursul de Customer Experience cu Gabriela Ciupitu, iar reacția lor fată de Restart Camp a fost super plăcută. Am rămas la rândul meu impresionat și mândru în același timp că am făcut voluntariat în acest proiect. Pot spune că am simțit "pe pielea mea" cum proiectul m-a ajutat să fiu un candidat mai atractiv și mai interesant în fata angajatorilor. Mulțumesc ”

CINE SUNT
TRAINERII ȘI CONSULTANȚII

DU-MĂ LA TRAINERI
Contact

VREI
SĂ VORBIM?

Dacă ai nevoie de informații suplimentare și dorești să vorbești cu cineva direct (înainte sau după înscriere), ne poți suna oricând la 0724433667 sau ne poți scrie pe WhatsApp sau Telegram, la aceleași numere.

bottom of page